Jens Lysdal – Solo

Hvalsø Spisehus, Fredag 5. maj 2017 – kl. 20.00

En af Skandinaviens skarpeste guitarister og én af Danmarks store og personlige stemmer i én og samme person.  Lysdal har været på den danske musikscene i snart en halv menneskealder og er altid kompromisløst på jagt efter lige præcis dén lyd, og dét udtryk der definerer den stemning og historie han vil formidle. Og dét med historierne er kommet til at fylde mere og mere når han optræder live – bl.a. fordi der på grund af hans umættelige musik- og livsnysgerrighed, er blevet så mange flere af dem. Koncerter fyldt med humor og skæve indfald og med et nærvær og en intensitet der gør, at ingen går uberørte hjem.

Han har i mange år turneret i flere formater fra duo op til sit store seksmands orkester, men efter flere solo-turnéer i Tyskland og Holland har han nu også fået smag for at stå alene på scenen. Et format der giver endnu mere plads til hans fremragende guitarspil og hans varme og enestående stemme.

I 2015 udgav sit første danske album “Landet”, så nu kan man også til koncerterne nyde hans iagttagelsesevne og sans for gode historier på modersmålet.

Hans seneste engelske album “Easy Heart” blev i Tyskland nomineret til “Bedste folk album” og han var i 2015 guitarist og med-sangskriver på det Grammy-nominerede album “The nocturne diaries” med Eliza Gilkyson).

Fredag 9. juni 2017 – kl. 20.00

Sted: Hvalsø Spisehus, Hovedgaden 21, Hvalsø

Spisning kl. 18:00-19:30

Dørene åbnes for koncertgæster kl. 19:30

Billetsalg: Hvalsø Spisehus

Koncert 110 kr. / Billet til buffet 150 kr.

Arr. Kulturkaravanen, Hvalsø Spisehus og Lejre Musikskole