Medlem af bestyrelsen, Jens Saarup

Jens Saarup, Skovvej 15b, 4330 Hvalsø, Tlf 2523 1260
jens.saarup@kulturkaravanen.dk
Når jeg er til koncert i Hvalsø Kulturhus med et fedt orkester med en hylende guitarsolo i front fra scenen og 200 ellevilde tilhørere på gulvet synes jeg, at Hvalsø er et temmelig godt sted at bo! Man får, hvad man giver – og derfor vil jeg gerne være med til at holde fast i og videreudvikle Hvalsø som en fin lille kulturby. Jeg tror, der er et kæmpepotentiale i form af musikelskende midtsjællændere i alle aldre, som gerne vil betale, hvad det koster at høre levende musik af høj kvalitet. Jeg tror, vi skal satse på koncerter med større navne – fra tid til anden også et eksperiment med et up coming-navn – og så en gang imellem en megakoncert i Hvalsøhallerne med et af tidens store danske navne i samarbejde med Lejre Kommune. Musiklivet i Hvalsø har slet ikke nået i loftet endnu.

Rock, poprock og jazz er mine personlige favoritgenrer men faktisk kan jeg lide det meste musik, når det bliver leveret med kvalitet og engagement og levende fra en scene. Jeg har boet i Hvalsø siden 2001 med min hustru og to børn, nu på 14 og 17 år.

 

Skriv et svar