Mortens Aften og countrymusik i Kulturhuset

Pressemeddelelse

Mortens Aften og countrymusik i Kulturhuset

Ester Brohus leverer i år musikken til Kulturkaravanens traditionsrige Mortens Aftens arrangement

Hvalsø. Kulturkaravanens næste koncert finder sted lørdag 3. november til det traditionsrige Mortens Aften arrangement i Hvalsø Kulturhus. Aftenens hovednavn er i år Ester Brohus. Og når Ester Brohus giver koncert, kan man forvente mere end blot en fantastisk koncertoplevelse. Udgangspunktet er countrymusik, og fortællinger fra den virkelige verden, og de fortællinger formidler Ester Brohus på en helt speciel måde gennem sin musik men også mellem numrene. Det kan være historier fra sine 35 år i musikbranchen eller om sin barndom i ”Gospel Singers”, eller små anekdoter fra det virkelige liv. Kodeordet er indlevelse både i egne numre, i orkesterets lyd, i historierne og i publikum.

Forinden koncerten bydes der på buffet med andesteg og der vil senere kaffe samt lidt sødt hertil. Under middagen underholder pianisten Jesper Holm. Jesper er uddannet i klaver samt kor- og ensembleledelse på Musikkonservatoriet, og er til daglig dirigent for klassiske og rytmiske kor og orkestre, og så er han sanger og arrangør i vokalgruppen Vocapella.

Billetprisen er 295 kr. inkl. buffet, og 120 kr. uden. Dørene åbnes kl. 18 for spisegæster og kl. 20 for koncertgæster. Mortens Aften menu kun mod forudbestilling. Der sælges fadøl fra Herslev Bryghus samt rødvin.

Kirke Saaby Forsamlingshus og Herslev Bryghus er sponsorer for koncerten.

Pressefoto: Pressefoto af Ester Brohus med orkester

Ester Brohus presse.

Med venlig hilsen

Formand for Kulturkaravanen i Hvalsø

 

Erwin Næs

Telefon 24 69 38 50