Sankthansaften for hele familien i Grusgraven

Pressemeddelelse:

Sankthansaften for hele familien i Grusgraven

Ritt Bjerregaard er årets båltaler til sankthansarrangementet i Hvalsø gamle Grusgrav, som i år arrangeres af tre lokale foreninger

Hvalsø. Kulturkaravanen, Hvalsø IF og Hvalsø Spejderne arrangerer i år sankthansaften i Den Gamle Grusgrav i Hvalsø, hvor Ritt Bjerregaard kommer og holder båltalen.

Arrangementet starter kl. 18:00 så der er god mulighed for at komme i god tid og nyde sin medbragte mad, eller tilberede den på grillen, som er klar til fri afbenyttelse. Som sædvanligt serveres der lokalt øl brygget på Herslev Bryghus, men der kan også som sædvanligt købes vin, sodavand, chips, kaffe, slik og snobrød.

”Jeg synes at vi i de tre foreninger har sammensat et alsidigt program for hele familien, og jeg er glad for at vi også på den måde kan samarbejde foreningerne imellem”, siger Kulturkaravanens Henrik Jørgensen, som står bag planlægningen af arrangementet. Spejderne afholder tegneserieløb for børn i alle aldre, ogtroubadouren og festmusikeren Tom Frederiksen står for den musikalske underholdning. Han spiller og synger fra et bredt repertoire. Båltalen holdes af Ritt Bjerregaard – tidligere politiker, kommissær, minister, overborgmester, men ikke mindst æbleplantageejer i Stestrup Old, kun et stenkast fra Den gamle grusgrav.

Spar Nord samt Hvalsø Savværk er sponsor for arrangementet, som der er fri adgang til. “Dog sælges der støttemærkater for 20 kr., og vi håber på den måde at folk vil bidrage til at få arrangementet til at løbe rundt økonomisk”, siger Henrik Jørgensen.

Festlighederne begynder lørdag 23. juni kl. 18 og bålet tændes kl. 21. Programmet kan ses påwww.kulturkaravanen.dk
Pressefoto: Sankthansaften i Hvalsø. Fotograf Morten Strandgaard

120613_Pressefoto Sankthansaften i Hvalsø. Foto - Morten Strandgaard

Med venlig hilsen

Kulturkaravanen i Hvalsø

 

Erwin Næs

Telefon 24 69 38 50