Shu-bi-dua til Hvalsø

Pressemeddelelse

Shu-bi-dua til Hvalsø

Kulturkaravanen inviterer til en aften i selskab med de tre Shu-bi-dua veteraner Michael Hardinger, Jørgen Thorup & B-Joe

Hvalsø. Det er tre veteraner fra den danske musikscene der den 28. april gæster Hvalsø med et helt nyt forrygende, unplugged rockshow. ”Man kan godt begynde at glæde sig til en aften med de gode gamle sange af Shubidua, Michael Hardinger, Jørgen Thorup og B-Joe”, siger Caroline Lange Møller fra Kulturkaravanen. ”Vi kommer til at høre alt lige fra Hvalen Valborg, Fed Rock over Nam Nam til Walkman, som i de senere år har storhittet for anden gang …og selvfølgelig også et par helt nye”, fortsætter hun.

Der er ikke mange kunstnere i Danmark, der kan prale med at have spillet koncerter i tusindvis og solgt plader i millionoplag. Der er heller ikke mange danske sangskrivere, der som Hardinger har præget det danske sprog gennem en menneskealder. De tre musikere krydrer koncerten med historierne om hvordan idéerne opstod og hvordan sangene blev til. Skrøner, skæve historier og masser af god musik. Der vil være to akustiske guitarer og et klaver. Trestemmig sang. Sjove anekdoter og supergod stemning. Kort sagt: Topunderholdning.

Koncerten finder sted i Hvalsø Kulturhus lørdag 28. april. Entreprisen er kun 150 kr., og det er muligt at forudbestille en pizzabuffet til 60 kr. Dørene åbnes kl. 19:00 og kl. 20:30 begynder koncerten. Man kan læse meget mere og købe billet på www.kulturkaravanen.dk og man kan tillige købe billet hos Josefine Mode.

Herslev Bryghus og Tømrermester Lars Mikkelsen er sponsorer for koncerten.

Pressefoto: Pressefoto Hardinger, Thorup og B-Joe

120322_Hardinger Thorup & B-Joe 2012

Med venlig hilsen

Kulturkaravanen i Hvalsø

 

Erwin Næs

Telefon 24 69 38 50